#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Angst på facebook

Sommetider dukker det guldkorn op på de sociale medier. Her er et af dem… 

Hej, mit navn er angst! 

Jeg ødelægger dit selvværd, og jeg ruinerer din hverdag. 

Jeg kan på kort tid ændre dit humør, jeg kan ødelægge venskaber, jeg kan få dig, forældre, venner og bekendte til at græde. 

Jeg kan ændre din måde at være på, ændre dig til den, jeg ønsker du skal være. 

Jeg er skyld i at opgaver som ‘normale’ mennesker uden problemer klarer, synes umulige og en kamp at få overstået, f.eks. at stå op af sengen, passe en normal skolegang og uddannelse, tage ud at handle ind, gøre rent, spise og være sammen med venner, familie, bekendte eller kolleger. 

Jeg er også grunden til at du hurtigt bliver træt, og kan ikke sove, for jeg kører en masse tanker igennem dit hovede, negative tanker, uhyggelige tanker, tanker du aldrig vil ønske andre skal se eller have. 

Det er mig, der styrer dig. Jeg styrer hvad du skal gøre, og hvad du skal føle. Du kan ikke få mig væk alene, du har brug for hjælp, men chancen for at du søger hjælp er lille, fordi mange mener, at jeg er et tabu. Måske føler du, eller får at vide, at du bare skal tage dig sammen! 

Du forsøger at være glad, du prøver igen og igen. Men alle glade følelser tager jeg fra dig. Jeg tager magten fra dig stille og roligt hver eneste dag. 

Di 💋
#enouQh
#enouQh.com