#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Børnepenge – en by i Rusland

Jeg havde jo forventet det. X ignorerer Statsamtets afgørelse! 

Fra februar 2015 til oktober 2017 undlod han ganske simpelt at betale børnepenge. I oktober 2017 – kort før Statsamtet ventes at komme med en afgørelse – efterbetaler han 34 månders børnepenge x mindste sats. Indtil da var børnepenge en by i Rusland. Jeg var fra februar 2015 til oktober 2017 100% økonomisk eneforsørger for vores datter. 

X har her i februar 2018 betalt det mindste bidrag, dog opgraderet det til 2018-satsen. 

Det bliver en lang 'kamp'… igen. Statsamtet skriver 7/7-2016: Vi beklager meget, at din sag endnu ikke er færdigbehandlet. Den lange sagsbehandlingstid skyldes blandt andet, at vi ikke finder, at … har reageret på vores breve fra bidragskontoret til hans postadresse. Det er nødvendigt at … reagerer på vores henvendelse, således, at vi er sikker på, at han er orienteret om sagen.

X har tidligere skrevet: 'Da jeg ikke ønsker ikke at gøre forskel på mine børn…' og tilbudt en aftale, hvor vores datter får det samme i børnepenge som sin 'svenske' søster… en aftaler der hver gang blev hængt op på andre betingelser, og efterfølgende ikke effektueret. 

Det tog mig lang tid at lære, at det hele var og er et spil fra hans side – for at bevare magten, selv om vi ikke længere var sammen. 

Først efter et foredrag med Berith Siegumfeldt, faldt 10-øren. Kapow! Jeg kunne pludselig sætte ord på det, som jeg havde været udsat for!

... for at føle sig stærk og magtfuld, nedgør og ydmyger en narcissist sit udvalgte ofre.
 
– Berith Sieguemfeldt.

Du kan læse mere om narcissisme, og de metoder narcissister anvender for at kontrollere og nedgøre deres ofre, ofte samlevere på Berith Sieguemfeldts hjemmeside.

Der er ingen, heller ikke myndigheder, der skal fortælle X, hvad han skal eller bør. Han gemmer sig bag en grænse, som gør det langsommeligt for myndighederne, at nå ham. Det er derfor det foreløbig er lykkedes ham at trække betaling af børnepenge, tilbagebetaling af min opsparing og udlevering af mine ting i over 3 år. Ved nærmere eftertanke en imponerende bedrift – jeg er jo af den opfattelse, at vi har et ganske fint social- og lovapparat her i Danmark.

Jeg ku' godt lyde som et… grædekor. Det er jeg ikke, men som mor forpligter jeg mig til at sørge bedst muligt for min datter, og give hende de bedste muligheder i livet. Og når fyrene om nogle år banker på døren, håber jeg, at jeg har klædt hende godt nok på – til at undgå 'de kedelige typer'. Lidt humor til at lukke dagens tekst. 

Far: Når du kommer hjem til din mor senere i dag, så giv hende denne kuvert og fortæl hende, at nu hvor du er fyldt 18 år, er dette den sidste børnecheck hun nogen sinde får fra mig. Og når du har gjort det, så fortæl mig lige hvordan hendes ansigtsudtryk ser ud.

Datter: Ok.

Senere samme dag.

Datter: Mor, jeg skulle give dig denne kuvert fra far og og fortælle dig, at nu hvor jeg er blevet 18 år, er dette den sidste check du nogensinde får fra far. Han bad mig også fortælle ham, hvordan dit ansigtsudtryk så ud, når jeg fortalte det.

Mor: Næste gang du kommer over til din far, så hils ham fra mig og sig, at nu hvor du er blevet 18 år, har jeg tænkt mig at fortælle ham, at han ikke er din rigtige far. Og fortæl mig så lige, hvordan hans ansigtsudtryk ser ud…

– – –
Jeg tror på, at 2018 bliver året, hvor det lykkedes… 

Di 💋
#enouQh
#enouQh.com