#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Den 8. indsigt!

I dag kom der e-post fra Statsamtet. Svaret overrasker ikke, desværre. 

Kære  Diana 

Statsforvaltningen traf den 8. februar  2018 afgørelse i sagen om fastsættelse af ... børnebidrag til ... 

Vi har  modtage din mail  af 16. marts 2018. Vi kan oplyse, at afgørelsen er påklaget og oversendt til Ankestyrelsen den 13. marts 2018. Eventuelle bemærkninger til sagen skal derfor sendes til Ankestyrelsen. 

Med  venlig hilsen ... 

Berith Siegumfeldt skriver i et indlæg om narcissister og psykopater på sin hjemmeside: I begyndelsen tænker du, at han er det mest dejlige, kærlige og afbalancerede menneske, du nogensinde har været sammen med. Han taber aldrig besindelsen og I skændes aldrig… 

Det gør han stadig ikke. Alle sms’er er ofte vedhæft et Kh og en smiley, sommetider med ordrene ‘jeg vil kun det bedste for dig og vores datter’. 

Men virkeligheden er en helt anden! På den anden bane tilbageholder han børnepenge, min opsparing, mine ting og værdier, og misligholder konstant samværsaftalen med vores datter. Jeg har nu, som det kan læses af tidligere indslag, været igennem 8 forskellige instanser: Statsamtets afdeling for henholdsvis samvær og børnepenge, Civilstyrelsen, Procesankenævnet, Civilretten, Udbetaling Danmark, Fogedretten, genåbning af fogedretsag pga. misligehold – og nu Ankenævnet! 

Jeg er lidt ked af, at jeg ikke har været i gang med EnouQh BloQ'en tidligere, måske allerede fra 2015, men på det tidspunkt, var jeg ikke, hvor jeg er i dag. Jeg var ikke klar. Men det havde, tror jeg, gjort det lettere, at få alle følelserne med. 

Di 💋 
#enouQh 


#enouQh.com