#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Den usandsynlige vold

Endelig er der kommet afgørelse fra Statsamtet vedr børnepenge. 

Ja, jeg stater lige på og hårdt! 

Jeg kan ikke ændre det, som jeg har været udsat for af min tidligere samlever, det jeg har været igennem og fortsat slås med. Men ved at dykke ned i hverdagen og fortælle om de slåskampe og udfordringer, som jeg har været igennem, de psykiske øretæver jeg har fået, kan du som lige nu læser bloQ'en og er udsat for noget tilsvarende eller måske har været, finde ud af, at det ikke er dig, der er noget galt med – og komme videre. Det var først, da jeg i 2016 meldte mig til et foredrag med Berith Siegumfeldt, sygeplejerske og psykologisk rådgiver, at jeg fandt ud af, at sætte ord på det jeg blev havde været igennem. 

Jeg efterrationaliserer stadig – hvorfor, hvordan kunne det ske? Jeg havde en succesfuld event- og showbusiness – ShowU – vi var cheerleaders i Parken – til landskampe, vi leverede shows til hele Danmark, – hvorfor og hvordan? Jeg leder stadig efter svar! X fortalte, at hvis jeg gik gennem Statsamtet, så ville han sørge for, at 'jeg' fik det mindste bidrag. Indtil videre han han holdt sit ord!

Jeg (min bonusfar) søgte via Statsamtet om børnebidrag hos min x ultimo april 2015. Grunden til, at jeg ikke søgte før (februar 2015) var, at jeg, efter jeg rejste fra England med en kuffert i den ene hånd og min datter i den anden, og efter ankomst lod mig indlægge. Flere års psykisk vold parkerede mig de næste to måneder på psyk i Odense. 

To måneder efter indlæggelse blev jeg udskrevet… det blev starten på tre års 'kamp' gennem 6 forskellige offentlige instanser for at få X og far til min datter, til at: 

1) udlevere min opsparing 
2) udlevere mine ting 
3) betale børnepenge 

I dag landede afgørelsen fra Statsamtet i min offentlige postkasse. 

Dét kommer EnouQh blog'en bl.a. til at handle om. Stay tuned… der sker snart spændende ting her på EnouQh.com, på de sociale platforme platforme og forhåbentlig på landevejen inden for en overskuelig fremtid! 

Mit navn er på Diana. På en god dag, har jeg høj cigarføring. På en dårlig dag vågner jeg med kimen for ørene og har jeg svært ved at kravle ud af sengen… men jeg gør det alligevel, fordi jeg har en datter som skal i skole. 

Når jeg taler om kimen for ørene, er det ikke fra vækkeuret, men skyldes, at jeg for 2-3 uger siden valgte at afslutte min udtrapning af den angstmedicin, jeg har taget siden februar 2015. Jeg har taget den sidste pille… håber jeg. Di 💋

#enouQh

#enouQh.com