#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Der er en død mand i naboens have og politi overalt!

Man havde fundet liget af en mand i en hæk bagest i naboens have. Liget var mumificeret og havde, gættede politiet på, ligge der i to års tid. 

Politiets afspærringstape omkredsede området og blev også spændt ud over det bagest af min have. Adgang forbudt indtil eventuelle beviser var blevet sikret. 

Mord? En ubehagelig tanke – så tæt på.Nutidens orakel, også kaldet Google, gav svaret om aftenen allerede før mandens indentitet blev offentliggjort. 20. oktober 2016 forsvandt en ældre mand på 68 sporløst fra Glostrup station og er ikke set siden. Weekenden efter flyttede jeg og min datter efter et længere ophold i England og et kortere hos mine forældre i Odense, tilbage til mit hus i Glostrup. 

Morten Peder Oxvang Mortensen, som manden hed, havde været i Tivoli med nogle venner, og uheldigvis taget toget i den forkerte retning. Overvågningsbileder fra stationen viste, at han var på Glostrup Station kl. 19.05 og kort efter forlod stationen. 8.45 dagen efter registrerede en mast i Glostrup hans mobiltelefon, hvorefter han forsvandt sporløst. 

9. april 2018 blev han så endelig befriet fra hækken mellem min nabo og en offentlig parkeringsplads, 400 meter fra stationen. Man kan kun gisne om, hvad der er sket. Måske har han skullet tisse, fået et ildebefindende og er faldet ind over hækken og derefter sporløst forsvundet? 

En ubehagelig oplevelse – med et lig i naboens have og politi overalt! Der jo ikke lige det man forventer at opleve – nogensinde, men intet i sammenligning med den smerte hans familie må have stået igennem, at miste og ikke at vide, hvad der er sket med deres kære. Det ved de nu. 

Kære Morten, hvil i fred. 

Vi kan alle tage en forkert drejning i livet. Heldigvis finder de fleste af os tilbage igen. 

Di 💋 
#enouQh 

#enouQh.com