#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Glem det og kom videre

I forbindelse med de mange retsager, jeg har været igennem, slåskamen med min datters far for at få ham til at tilbagebetale min opsparing, udlevere mine ting, betale børnepenge, i forbindelse med mit møde med kommune – mødes jeg tit med sætningen ‘glem det og kom videre’. 

Det er ikke så let som det lyder! Glem det om kom videre. Lad være med at hænge dig i det… 

Forestil dig, at alle dine møbler tages fra dig, din livsopsparing, og at du samtidig med er eneforsørger for dit barn! Den 'startrampe' du troede du havde, trækkes væk under dig, samtidig med, at du må slås i 8 instanser for det alle andre tager som en selvfølge! 

Jeg har siden oktober 2016 boet i et hus med lånte møbler – fordi min datters far har tilbageholdt mine ting. Jeg har ikke haft den nødvendige økonomi til at gøre huset i stand til at sælge det – fordi han har tilbageholdt min opsparing! Jeg har måtte betale for alle min datters behov og skære ned på min egne – fordi han ikke har betalt børnepenge. 

Det er ikke noget du kan glemme, fordi du oplever og mærker det til dagligt! Når datteren hentes og afleveres efter samvær, bliver du mindet om det, han har gjort mod dig, det er det han gør mod dig. Når han igen og igen 'glemmer' at fortælle, hvornår han afleverer vores datter efter samvær. Du er tvunget til at se ham i øjnene, fordi din datters behov rækker ud over dine egne! 

Glem det og kom videre! Glem dine ting? Glem din opsparing. Glem børnepenge? 

I dag har jeg solgt min aktiebeholdning på 13.000 kr. så jeg har til udgifterne i næste måned.

Glem det!

Di 💋 
#enouQh
#enouQh.com