#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Nostalgiens gensynsglæde

Fokuser lidt mindre på den lort du har trådt i og samlet op, og lidt mere på livets positive øjeblikke! 

Efter mit møde i Fogedretten med min tidligere samlever, hvor han indvilligede i at udlevere mine ting, gik jeg og glædede mig til endelig, efter små to år, at kunne indrette mit hjem med egne møbler. Fogedretten bad mig i forbindelse med den indsendte stævning og betaling af fogedgebyret på 300 kr. udarbejde en liste med alle mine ting, en liste som de videresendte til x'en. Det burde være ganske enkelt, at flue af på listen efterhånden som han pakkede mine ting sammen!

Fogeden oplyste, at Diana ikke har krav på at være til stede ved nedpakningen ... tilkendegav, at han vil udlevere alle hendes ting. Sagen sluttet. Sagen kan genoptages, hvis tingene ikke udleveres i henhold til den indgåede aftale. Fogedretten hævet. 

Selvfølgelig var det enormt skuffende, at jeg kun fik ca. halvdelen af mine ting. Selvfølgelig er møgirriterende at skulle bruge krudt på at starte Fogedretten op igen, og måske oven i købet skulle betale retsomkostninger for at genstarte en sag, der burde være afsluttet! 

Burde jeg sige WTF og acceptere, at jeg mister for 100.000 kr. inventar og møbler? Når jeg taler med Fogedretten igen, efter påske, kender jeg omkostningerne.

Men på positiv-listen, jeg fik mine bedsteforældres gamle radio, som nu har fået plads i hjørnet i stuen lige inden for køkkendøren, hvor det passer perfekt. En lille ubetydelig ting for mange, men for mig stor affektionsværdi, nostalgi og hygge i et hjem, der indtil marts 2018 har været møbleret med lånte møbler.

Selvom gensynglæden er stor dukker spørgsmålet uundværligt op – hvorfor? Hvorfor tilbageholde mine ting og nægte mig den glæde? Hvorfor?


Jeg fik også mit dejlige store atlas, min sofa og sofabord. Endelig kan jeg møblere mit hjem med en 'rigtig' stue!Livets små og store glæder!

Di 💋 
#enouQh 


#enouQh.com