#enouQh BloQ
Stacks Image p697_n113
Klik på titel for at læse et bloQ-opslag. Vis alle opslag.
+

Tour de Fogedret

Endelig lykkedes det at overbevise X'en om det rimelig i, at udlevere mine ting. Men det krævede også en tour i Fogedretten. 'Jeg har faktisk i dag lige inden... bestilt et fragtfirma', fortalte han høfligt fogedretten, mens han bladrede i sin time manager. Heldigt, ikke!

Christina Copty formulerer det i sin artikel om den narcissistiske karrusel: Så snart narcissisten føler, at han eller hun ikke kan slippe afsted med sin opførsel, der ofte indebærer grænseløs adfærd, som de føler sig berettigede til, kommer deres vrede og raseri til udtryk. Men modsat hvad de fleste eksperter siger om narcissister, vises vreden ikke altid i det tydelige raserianfald.

Nogle gange kommer vreden nemlig til udtryk igennem et ondskabsfuldt spil, der har til hensigt at smadre partnerens selvværd, fordi følelsen af at være blevet behandlet dårligt skal gengældes med noget nær total udslettelse – dog med den lille finte, at narcissisten samtidig går fri af skylden.

Du kan læse Christina Coptys artiklen her: http://bit.ly/copty

Jeg burde selvfølgelig have set kendsgerningerne i øjnene for længst – og stævnet ham for længst. Til gengæld har han kun udleveret ca. halvdelen af mine ting – og så er vi tilbage ved det ondskabsfulde spil, der har til hensigt at smadre 'partnerens' selvværd.

At stævne ham på tværs af Nordsøen, fortalte fogedretten mig, er en langsommelig affære, men nu hvor jeg trods alt har fået udleveret en del af mine ting og ikke mindst mine erhvervskostumer, kan jeg forhåbentlig komme op på hesten igen, og så må resten tage den tid resten tager... Statsamtet, Civilretten, Fogedretten. En retsag mere, tager jo ikke dobbelt så lang tid, når sagerne foregår i hver sin instans! 

Di 💋 
#enouQh 

#enouQh.com