#enouQh Events
Stacks Image p488_n113
#enouQh Events vil blive en stor del af #enouQh-konceptet – som handler om at sætte den usynlige vold på plakaten. Aktiviteter vil bl.a. komme til at foregå på landevejen.

Vores fokus er kvinder, selvom mænd også udsættes for psykisk vold. Vi har valgt kvinder, fordi der statistisk er flere kvinder, som udsættes for psykisk vold, og fordi omkostningerne for kvinder, oftest er højere! Det er i langt de fleste tilfælde, kvinder, som står med ansvaret for børn.

For at gøre
noget ved
psykisk vold,
er du nødt
til at tale om
psykisk vold!

Også selvom
det gør ondt.

Gennem events på landevejen, ønsker #enouQh at sætte den usynlige vold på plakaten. Kun ved at tale om psykisk vold – kan vi gøre noget ved psykisk!

Ved at sende den psykiske vold på landevejen ønsker vi at hr. og fru Danmark tager debatten med hjem til spisebordet og aftenskaffen – og ikke mindst vores politikere, så lovgivningen på området strammes op og psykisk vold straffes.

De fleste, som udøver psykisk vold, gør det ikke, fordi de er onde – selvom handlingen er ond – men fordi de er uvidende om de enorme og fatale konsekvenser, det har for partneren.

Et blåt øje fortager sig i løbet af 1 til 3 uger. Psykisk vold kan tage årevis at komme over! Hvorfor er det så, at vi straffer fysisk vold og ikke psykisk vold?


– – –


TouQh ain't enouQh!
#enouQh.com