#enouQh BloQ
Stacks Image p204_n113
  • Kunstnere involveret i EnouQh's projekt om at synliggรธre den usynlige vold.
Image
Drukner overskuddet fra #EnouQh.com ikke bare i administrations-omkostninger? Nej, men hvis det var tilfældet, så er det ikke første gang 'i historien' at et velgørende formål ikke formår at sende støttekroner videre!

Det vil vi for alt i verden undgå, og det gør vi ved at afsætte en procentdel til kunstneren (for at stille sin kunst til rådighed), en procentdel til det gode formål (hjælp til kvinder som har været udsat for vold og psykisk vold) samt en procentdel til administration og vedligehold.

Vi har, synes vi, fundet en fornuftig fordelingsnøgle. 40% af overskuddet for salg af plakater går til kunstneren, 20% til administration, udbygning, vedligehold, kaffe og 40% til kvinder som har været udsat for vold eller psykisk vold.

Di ๐Ÿ’‹
#enouQh
Image
Morell & Cristina
Art DirectorsWe're working with electronic art in a joint venture co-operation, experiencing the creative options.

We're happy being invited to show our work here on EnouQh.com and helping creating awareness of psychological abuse.

All the best,
Morell Ginsberg Andersen
Cristina Ress


Di ๐Ÿ’‹
#enouQh
Image
Kai Glad
AkvarelmalerJeg prøver at fange øjeblikket og stemningen på stedet. Mine malerier er aldrig en fotografisk gengivelse, men snarere min egen oplevelse og tolkning af motivet.

Du kan se mere af Kai Glads kunst på galleriglad.dk. På enouQh.com/artshop kan du købe udvalgte motiver af Kai Glads kunst.

Da Kai hørte om #EnouQh-projektet, var han hurtig til at 'springe til, og dermed er Kai Glad vores første nulevende kunstner på #EnouQh.com


Di ๐Ÿ’‹
#enouQh
Image
My
Art DirectorJeg er grafisk designer, også kaldet Art Director og har altid været nysgerrig på de muligheder teknikken tilbyder.

Jeg startede min grafiske løbebane i 1991 med Photoshop version 1! Til dagligt arbejder jeg på et trykkeri på Fyn.

enouQh.com/artshop kan du købe udvalgte grafiske motiver.

Jeg er glad for at få lov at være med her på projekt #EnouQh. Jeg tror på, vi med fælles hjælp, kan synliggøre den usynlige vold.

Di ๐Ÿ’‹
#enouQh
#enouQh.com