The Asshole
Song
00:00
/
00:00
Done
(Through with you)
00:00
/
00:00
Jeg kommer igen
(Danser med drenge)
00:00
/
00:00
Målsætningen

Målsætningen for #EnoQh og www.EnouQh.com er at sætte psykisk vold på plakaten ved på hjemmesiden at:

  • at deltage i debatten om psykisk vold
  • bidrage med viden på området
  • samle links til ‘selvhjælp’ for kvinder, der er eller har været udsat for psykisk vold
  • fortælle personlige historier, som belyser emnet

Vi vil gerne

– at www.EnouQh.com bliver en portal / et samlingssted, hvor man kan søge viden på området, og et supplement til de etablerede organisationer som f.eks. Danner, Dansk Kvindesamfund, diverse teurapeuter, foredragsholdere, coaches m.fl. som arbejder med emnet.
Fremtiden

I 2019 ønsker vi at #EnouQh ‘kommer på landevejen’ med aktiviteter, som også sætter psykisk vold på plakaten. Det ønsker vi at gøre ved bl.a. at inddrage eksperter på området.


Hvad er #EnouQh ikke?

Vi har ikke lægelige og terapeutiske kompetencer til at stille diagnoser, men vi har en bred almen viden om emnet – og ikke mindst en holdning.

Via 4 sager, som har bevæget sig gennem 7 forskellige instanser, har vi også en god fornemmelse for nogle af de lovgivningsmæssige udfordringer, der er ved at kriminalisere grov psykisk vold, og give psykisk vold sin egen lovparagraf.
Stacks Image 89
www.EnouQh.com

En kvart million kvinder skønnes årligt at være udsat for psykisk vold. Det er 4 gange så mange som mænd.

#EnouQh ønsker at sætte psykisk vold på plakaten, derfor dette forum, hvor vi samler viden, holdninger og debat.I 2019 går #EnouQh landevejen med et spændende arrangement. Vi ønsker at sætte fokus på den psykiske vold hos hr. og fru Danmark og ikke mindst hos vores ungdom.

For at komme den psykiske vold til livs, er vi nødt til at tale om den psykiske vold – også selvom det gør ondt!

Derfor er Diana, stifter af EnouQh.com, gået i gang med at skrive sin personlige historie, der bevæger sig gennem 7 forskellinge instanser, og 8 eller 9 inden alle 4 sager er afsluttet! I Dianas tilfælde er den 'usynlige' vold gennem flere hundrede bilag nemlig blevet synlig!

I mellemtiden, så følg med på EnouQh.com og bidrag gerne med input. Alle input er velkomne, og vi behøver ikke være enige! Debat handler jo primært om at få vendt synspunkter og blive klogere!

Vi mødes her og på landevejen.
Skift baggrund
Stacks Image p297_n524